Cursuri de limba germană on-line organizate de Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu”

Divertisment

Intrate în tradiția Bibliotecii Județene ”Mihai Eminescu” Botoșani, cursurile de limba germană se mută, în această perioadă, în mediul on-line.
Astfel, în cadrul acțiunilor propuse prin haștagul #bibliotecaecutine , începând din această săptămână, biblioteca va organiza, în fiecare zi de miercuri și vineri, cursuri online pentru doritorii care vor să se inițieze în limba germană. Fiecare sesiune a cursului va fi postată pe pagina de Facebook a bibliotecii, putând fi accesată de toți prietenii virtuali ai instituției. Obiectivul urmărit în cadrul programului constă în promovarea limbii germane în rândul persoanelor care caută să dobândească cunoștințe lingvistice de bază.

Acest curs online de limba germană este parte a Proiectului#bibliotecaecutine, organizat de Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani. Utilizând haștagul #bibliotecaecutine, instituția a inițiat în această perioadă mai dificilă pentru fiecare dintre noi, un schimb de informații interactiv având ca scop atât promovarea patrimoniului propriu, cât și organizarea unor evenimente culturale la care instituția vă invită să-i fiți parteneri.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns