Din inimă dăruită, în prag de Crăciun – Atelier de creație, organizat la Biblioteca Județeană Botoșani

Divertisment

Miercuri, 18 decembrie 2019, începând cu ora 12.00, la Filiala nr.1 Primăverii a Bibliotecii Județene ,,Mihai Eminescu” se va desfășura atelierul de lectură și creație artistică ,,Din inimă dăruită”. Participanți și organizatori ai activității sunt elevii clasei a VI-a A, de la Școala Gimnazială ,,Ștefan cel Mare” Botoșani.
Inspirați de versurile lui Nichita Stănescu – ,,Câtă risipă de alb/deasupra unei inimi dăruite” – activitatea are ca punct de plecare descifrarea sensului cuvântului inimă, din diversele texte poetice. Responsabilă de ,,aventura” printre emoții, va fi d-na profesor de limbă română Gina Bârzoi.

Și cum nimic nu poate fi mai bine înțeles și susținut tematic decât prin
ilustrare grafică, d-na profesoară de educație plastică Ramona Prodan va îndruma copiii să deseneze contururi de inimi care să fie ,,umplute” cu soare, cu stele și cu alte inimi.
Vom împodobi împreună brăduțul de Crăciun cu inimile noastre ,,bătânde” și astfel, ,,de la o inimă la alta”, vom fi mai generoși și mai calzi, așteptând cu nerăbdare momentul când ,,În acest oraș/inima noastră a nins”.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns