PSD a anunţat, vineri, candidatul la funcţia de primar al municipiului Botoşani

Politic

Viceprimarul Botoşaniului, Cosmin Andrei, a fost desemnat candidat al Partidului Social Democrat (PSD) la funcţia de primar al municipiului la alegerile din vara anului viitor, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a PSD, deputatul Marius Budăi.

Potrivit acestuia, decizia a fost luată de Biroul organizaţiei locale a municipiului Botoşani, ea urmând a fi supusă, în perioada imediat următoare, aprobării Biroului Permanent Judeţean al PSD.

„Decizia cea mai importantă pe care am luat-o aseară (joi seara – n.r.) în Biroul organizaţiei municipale a fost desemnarea domnului viceprimar Cosmin Andrei în calitate de candidat pentru Primăria municipiului Botoşani, decizie care săptămâna viitoare probabil va fi validată şi în Biroul Permanent Judeţean, urmând ca domnul Cosmin Andrei, împreună cu noi toţi, să intre în pregătirea campaniei”, a afirmat Budăi.

Cosmin Andrei este la al doilea mandat de viceprimar al municipiului Botoşani. El are 38 de ani şi este de profesie inginer de automatică şi calculatoare. AGERPRES 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns