Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă ‘Mavromati’, suspendat din funcţie prin ordin al ministrului Sănătăţii

Social

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani, Livia Mihalachi, a fost suspendat, vineri, din funcţie, în baza unui ordin al ministrului Sănătăţii, pe fondul unor „grave deficienţe de management”, a anunţat Centrul Judeţean de Comunicare (CJC), coordonat de Instituţia Prefectului.

Potrivit sursei citate, în locul Liviei Mihalachi a fost numit, pe perioada stării de urgenţă, medicul chirurg ortoped Radu Malancea.

„Având în vedere constatarea gravelor deficienţe de management de la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă ‘Mavromati’ Botoşani, începând de astăzi (vineri n.r.), pe perioada stării se urgenţă, prin Ordin al Ministrului Sănătăţii, se suspendă din funcţia de manager al SJUMBT doamna dr. Livia Mihalache şi se numeşte în funcţia de manager domnul dr. Radu Malancea”, se arată în informarea de presă transmisă de CJC.

Înlocuirea managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă are loc ca urmare a faptului că 145 de cadre medicale de la această unitate spitalicească au fost infectate cu virusul COVID-19. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns