Compania Electroalfa va lansa un tunel dezinfectant cu opţiune de măsurare şi monitorizare automată a temperaturii

Social

Compania Electroalfa din Botoşani va lansa pe piaţa din România un tunel dezinfectant cu opţiune de măsurare şi monitorizare automată a temperaturii.   Potrivit unui comunicat al societăţii comerciale din Botoşani, produsul este “aproape de finalizare” şi ar urma să fie lansat oficial în luna mai a acestui an.

“Un produs complex la care se lucrează astăzi şi care este aproape de finalizare reprezintă Tunelul dezinfectant cu opţiune de măsurare şi monitorizare automată a  temperaturii. Estimăm că acest produs va fi lansat pe piaţă la mijlocul lunii mai a anului curent”, se precizează în comunicatul Electroalfa.

În acelaşi timp, societatea, condusă de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru, a anunţat că va produce, în parteneriat cu o altă companie românească din domeniul medical aparate de sterilizare, care “vor fi disponibile în cel mai scurt timp”.

“Având în vedere dezvoltarea noilor produse cu accent pe sectorul medical, sănătate şi securitate personală, s-a creat o colaborare cu o companie românească cu expertiză în sisteme avansate pentru sectorul medical, cu ajutorul căreia Electroalfa va dezvolta sisteme integrate care vor uşura munca personalului medical, contribuind la mai buna îngrijire a bolnavilor în spitale”, se precizează în comunicatul de presă.

Compania din Botoşani a produs, la începutul epidemiei de COVID-19, şi viziere pe care le-a donat angajaţilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi poliţiştilor de frontieră. De asemenea, aceasta a produs tăvi pentru preşurile dezinfectante. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns