Populaţia din municipiile Botoşani şi Dorohoi, dar şi din alte 14 localităţi va rămâne fără apă

Social

Populaţia din municipiile Botoşani şi Dorohoi, din oraşul Flămânzi, dar şi din 13 comune din judeţ va rămâne peste 20 de ore fără apă, ca urmare a unei avarii la reţeaua de transport, a anunţat, luni, societatea comercială Nova Apaserv SA.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de operatorul de apă, avaria s-a produs pe raza localităţii Leorda, la conducta cu diametrul de 1.000 de milimetri, care asigură transportul apei de la Bucecea la Botoşani.

„Operatorul este nevoit să întrerupă furnizarea apei în municipiul Botoşani, municipiul Dorohoi, oraşul Flămânzi, precum şi comunele Băluşeni, Brăeşti, Broscăuţi, Copălău, Cristeşti, Curteşti, Leorda, Mihai Eminescu, Răchiţi, Stăuceni, Unţeni, Văculeşti şi Vlădeni. Furnizarea apei va fi oprită în ziua de marţi, 4 august, ora 22,00, iar manevrele de repunere în funcţiune a sistemului vor începe în ziua de miercuri, 5 august, ora 18,00”, se precizează în comunicatul Nova Apaserv.

Furnizorul atrage atenţia populaţiei să îşi constituie rezerve de apă până la remedierea avariei şi reumplerea sistemului. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns