Concurs cu premii la Biblio – Vacanţa

Social

În cadrul Proiectului Biblio – Vacanţa, Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani vă invită să participați la concursul ”Eu în Europa anului 2020”.
Centrul Europe Direct Botoșani va oferi în cadrul activității premii constând în mape și blocnotesuri, pungi pentru cadouri, tricouri, sacoșe, cu insemnele Comisiei Europene și ale Uniunii Europene, publicații și alte materiale promoționale.
Premiile vor fi acordate prin intermediul Asociației Buzzmedia și a Centrului de voluntariat în ”Botoșani orașul meu drag”.

Printre criterii: tematica abordată (pactul pentru o Europă verde – ”Green deal” – societatea informațională, educația la distanță, colectarea DEE, protejarea modului nostru de viață european și altele).
Va conta audiența materialelor pe paginile speciale ale concursului pe pagina Facebook a Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” Botoșani și pagina de Facebook a Centrului Europe Direct Botoșani (numărul de vizionări, comentarii,distribuiri). Vor fi premiate, ca și la concursurile anterioare, materiale create de participanții la cursuri (desene, fotografii, picturi, eseuri, videoclipuri, lucrări de artă manuală etc.).

În speranța că vom petrece o vacanță frumoasă îmreună, vă adresăm invitația de a participa și de a trimite materialele pe pe adresa de e-mail
biblioteca@bibliotecabotosani.ro

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns